Alblasserdam | straatinfo

brand politie meldingen

Man aangehouden na brandstichting in eigen schuur

brand

Alblasserdam - De politie heeft donderdagavond een 42-jarige man uit Alblasserdam aangehouden die ervan wordt verdacht brand te hebben gesticht in zijn eigen schuur. Kort daarvoor had de man al in zijn huis brand gesticht en had hij geprobeerd twee vuilcontainers bij het huis in brand te steken.

Rond kwart voor zes 's avonds kreeg de politie melding van een brand in een schuur bij een huis aan de Pinksterbloemstraat in Alblasserdam. Daar aangekomen verklaarde de bewoonster van het huis dat haar man, die waarschijnlijk onder onvloed was, brand had gesticht in huis. Deze brand had zij zelf kunnen blussen. De vrouw had het huis vervolgens verlaten, waarna de man probeerde de containers bij het huis in brand te steken. Toen dit niet lukte, stak hij de schuur in brand. De brandweer heeft de brand geblust.

De man is in zijn auto voor de woning aangehouden en overgebracht naar het bureau. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen haar echtgenoot.

Soortgelijke berichten

Brand in schuur Hoofddorp
Hoofddorp

Brandstichting in schuur, getuigen gezocht
Nijmegen

Brand schuur
Broek Op Langedijk

Poging inbraak schuur
Nijmegen

Aangehouden voor inbraak schuur
Vroomshoop

Hennepkwekerij gevonden in schuur
Roosendaal

Inbraak in schuur
Tiel

Getuigenoproep brandstichting schuur
Holtheme

Hennepkwekerij in schuur
Wijchen

Man aangehouden na inbraak schuur
Almere

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio