Man gewond aan hoofd bij steekincident

zaterdag 1 april 2017

Dordrecht - Een 32-jarige man uit Dordrecht raakte zaterdagochtend 1 april bij een steekpartij gewond geraakt aan zijn hoofd. Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf met een nog onbekende man. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader.

De Dordtenaar en de dader kregen die ochtend om onbekende reden ruzie in een woning aan de Prinses Irenestraat. Deze ruzie mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer vluchtte vervolgens de woning uit in de richting van de Prinses Margrietstraat. Daar troffen agenten hem niet veel later bloedend aan in het portiek van een woning. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer mee te nemen naar het ziekenhuis.

 

Toen agenten in de woning op zoek gingen naar de dader, bleek deze inmiddels gevlucht. In de woning troffen zij nog wel een 36-jarige vrouw uit Delft. Zij is als getuige meegenomen naar het bureau op daar gehoord te worden.

De politie zocht met meerdere eenheden in de omgeving naar de dader, maar zij troffen de man niet meer aan. Vervolgens kwam de technische recherche ter plaatse om een sporenonderzoek in te stellen. Het onderzoek naar de dader wordt voortgezet. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alblasserdam | 112 alarmeringen Alblasserdam | Goedkoop Tanken in Alblasserdam | Supermarkten in Alblasserdam | Weerbericht Alblasserdam