Twee aanhoudingen na inval in Sliedrecht

dinsdag 28 maart 2017

Sliedrecht - Na een anonieme tip over drugshandel en vuurwapenbezit viel de politie zondag 26 maart een woning binnen aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht. Na de vondst van een vuurwapen, dat na onderzoek nep bleek te zijn, en zo’n 50 gram hennep hielden agenten de 29-jarige bewoner aan. Een 23-jarige bezoeker uit Oud-Alblas bleek een paar kleine hoeveelheden harddrugs bij zich te hebben en werd eveneens gearresteerd.

Op basis van de belastende informatie startte de recherche een onderzoek. Op hun verzoek viel team Parate Eenheid zondag 26 maart rond 15.15 uur samen met een hondengeleider de woning binnen. Bij een doorzoeking vonden ze een hoeveelheid hennep en een vuurwapen. De bewoner is aangehouden. Eenmaal veiliggesteld bleek dat het wapen een balletjespistool was. Een man uit Oud-Alblas die een aantal kleinverpakkingen harddrugs bij zich had, werd ook gearresteerd.De recherche doet nader onderzoek. Beide verdachten zijn heengezonden en mogen het onderzoek in vrijheid afwachten.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alblasserdam | 112 alarmeringen Alblasserdam | Goedkoop Tanken in Alblasserdam | Supermarkten in Alblasserdam | Weerbericht Alblasserdam