Politie arresteert verdachte zware mishandeling

donderdag 16 maart 2017

Barendrecht - De politie hield woensdag een 28-jarige man uit Barendrecht aan. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 59-jarige man uit Rhoon in een wasstraat aan de Londen in Barendrecht. Het slachtoffer liep meerdere botbreuken in het gezicht op.

Om 14:45 uur ontstond vermoedelijk onenigheid tussen het tweetal over het gebruik van één van de wasboxen. Het 59-jarige slachtoffer werd geschopt en geslagen. Hij liep meerdere botbreuken op in het gezicht en werd naar een ziekenhuis overgebracht.

Politiemensen stelden direct een uitgebreid onderzoek in. De verdachte werd op basis van het kenteken van zijn auto korte tijd later aangehouden in Ridderkerk. Hij is ingerekend voor nader verhoor en onderzoek.

Diverse getuigen zijn gehoord en meer informatie is welkom. Was u getuige van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Maak dan gebruik van onderstaand tipformulier of bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alblasserdam | 112 alarmeringen Alblasserdam | Goedkoop Tanken in Alblasserdam | Supermarkten in Alblasserdam | Weerbericht Alblasserdam