Inbrekers op heterdaad aangehouden

maandag 24 april 2017

Dordrecht - Zondagavond kort voor middernacht zijn twee inbrekers op heterdaad aangehouden op het Rudyard Kipling-erf in Dordrecht. Een alerte buurtbewoner belde direct 112 toen hij getuige was van een inbraak. Bij een flat aan het R.Kiplingerf overliepen agenten de drie inbrekers. Eén van hen liep met gebalde vuist op de agent af. Door de agent werden twee verdachten gepepperd.  Toch ging het drietal er vandoor. Helaas voor een 29-jarige Amsterdammer liep hij in de armen van een andere agent en werd direct aangehouden.

Een agent die in de directe omgeving was zag een personenauto het Rudyard Kipling-erf in rijden en controleerde de bestuurder. In de auto lagen inbrekerswerktuigen en het paspoort van de Amsterdammer. De bestuurder een 31-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats is hierop aangehouden en de auto is in beslag genomen.

Met behulp van een speurhond is gezocht naar de derde verdachte, die is helaas niet aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit van  deze verdachte wordt voorgezet. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alblasserdam | 112 alarmeringen Alblasserdam | Goedkoop Tanken in Alblasserdam | Supermarkten in Alblasserdam | Weerbericht Alblasserdam