Vechtpartij Merwesteinpark; politie zoekt getuigen en beeldmateriaal

dinsdag 23 mei 2017

Dordrecht - Twee scholieren zijn dinsdagmiddag door een groep jongeren in elkaar geslagen in het Merwesteijnpark in Dordrecht. Veel omstanders filmden de vechtpartij. De politie vraagt deze getuigen zich te melden en hun beeldmateriaal beschikbaar te stellen voor het onderzoek.

Om 16.24 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat wel 100 jongeren met elkaar op de vuist gingen in het Merwesteinpark. Agenten troffen aan de kant van het Oranjepark een grote groep jongeren. Even verderop troffen zij één van de slachtoffers. De 17-jarige Papendrechter en een vriend waren mishandeld door een groep van ongeveer vijf jongens. In het ziekenhuis bleek de jongen onder andere een gebroken neus te hebben.Veel omstanders hebben de mishandeling gefilmd met een mobieltje. De politie vraagt deze omstanders hun beelden aan te leveren via de website www.politie.nl of door ze naar een politiebureau te brengen. Op enkele beelden die al op social media staan, lijkt er ook een derde slachtoffer te zijn. Mocht er inderdaad nog een slachtoffer zijn, dan roept de politie ook hem op om zich te melden.Getuigen en eventuele slachtoffers kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via www.politie.nl. Blijf je liever anoniem, bel dan 0800-700 of tip via meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alblasserdam | 112 alarmeringen Alblasserdam | Goedkoop Tanken in Alblasserdam | Supermarkten in Alblasserdam | Weerbericht Alblasserdam